Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 8. 2008

Pečené kuřecí stehno plněné šalotkou a rýžovou kroketou

Ingredience: 10porcí Kuřecí stehna 250g šalotka 100g pancetta 50g sušené rajče sůl pepř 82g CHEF Fix nadivoko 300g rýže 50g Směs na zapékání 100g smetana na šlehání Zlatá obalovací směs Sezam olej na smažení Postup přípravy: Kuřecí stehna částečně vykostíme a naplníme šalotkou zabalenou do pancetty a sušeného rajčete. Naplněná stehna dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a 20 minut pečeme při 180°C. Mezitím zbytek šalotky rozkrájíme a na slanině krátce opečeme. Fix nadivoko Chef nasypeme do vlažné vody a provaříme. Připravenou šťávou zalijeme napůl upečená kuřecí stehna, přidáme opečenou slaninu s šalotkou a pečeme dalších 20 minut. Rýži udusíme doměkka. Směs na zapékání Maggi promícháme se smetanou, vmícháme do ještě horké rýže a necháme vychladnout. Po vychladnutí z rýže tvoříme malé válečky, které obalíme ve Zlaté obalovací směsi Sezam Maggi a ihned usmažíme.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář