Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 2. 2008

Meruňková bowle

Ingredience 6 čerstvých nebo kompotovaných meruněk 750 ml třešňového moštu 1,5 l jablečného moštu 100 ml malinového sirupu 200 g cukru 10 koleček jablek 10 koleček citronu led Postup: Meruňky nakrájíme na malé kousky, vložíme do nádoby na bowli, zalejeme malinovým sirupem a posypeme 2 lžícemi cukru. V jiné nádobě rozpustíme zbylý cukr v třešňovém moštu a přilejme k meruňkám. Přidáme jablka a citrony a necháme alespoň hodinu odstát.Poté přelejeme jablečný mošt, lehce promícháme a opět necháme chvíli odležet. Nakonec přidáme několik kostek ledu a podáváme.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář