Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvanáct let

Zrovna jsem šla na jedny stránky, na kterých se mi úplně vykouřilo z hlavy moje přihlašovací jméno. E-mail s přihlašovacími údaji se mi nezobrazoval a tak mi nezbylo nic jinýho než prolistovat i spam. 
Ve chvíli otevření Spam složky jsem si všimla statistiky na tomhle dvanáct let starým blogu. 
Podívala jsem se na statistiky, který mě teda fakt překvapily! Ale když jsem četla svoje vlastní příspěvky, rozlíval se mi ruměnec po tvářích.
Nejen, že se mi dřív vůbec nepříčilo kopírovat něčí recepty (ono to před dvanácti lety teda bylo poměrně normální), ale já jsem k nim přidávala i fotky, který vůbec nebyly moje! 
A to jsem se ještě ani nezmínila o svým neskutečně otřesným pravopisu. 
    Takže jsem se rozhodla, (a doufám, že u toho vydržím) že začnu na tenhle blog přidávat moje vlastní a ozkoušený recepty. 
Ráda bych se občas podělila i o svůj osobní život. Ráda bych si vylila srdíčko ohledně svojí prodavačské práce a celkově o tom, co se kolem mě děje. 
Nečekám, že to bude mít nějakej extra úspěch. To asi ne. Ale moc se mi líbí ta představa, že mi sednu k počítači a po večerech po práci budu ještě smolit něco na svým blogu. Něco, co lidi třeba zajímá a nechají se inspirovat.
   Takže tímto rovnou děkuji za všechny staré čtenáře mého blogu a všechny, kteří (snad) ještě přijdou! 

Krásněj večer! 
Vaše Fretka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář