Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 3. 2010

Ananas s mokka šlehačkou

Ingredience:

1 ananas

2 lžičky tekutého medu

100 g mokka čokolády

1 kelímek (200ml) smetany ke šlehání

3 lžíce Bailey´s

2-3 lžíce čokoládové rýže

plátky ananasu a čokoládové lístečky na ozdobení

Postup přípravy:

Ananas rozčtvrtíme, dužinu vykrojíme a nakrájíme na malé kousky. Ty smícháme s medem a necháme chvíli marinovat. Čokoládu najemno nasekáme. Smetanu vyšleháme dotuha, přidáme likér a čokoládu. Dezertní poháry naplníme ananasem a šlehačkou. Tu posypeme čokoládovou rýží. Na závěr dezert ozdobíme plátky ananasu a čokoládovými lístečky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář