Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 1. 2008

Bublanina

Ingredience: 300 g polohrubé mouky, 180 g pískového cukru, cca 250 ml mléka, 4 PL oleje, 1-2 vejce, 1 prášek do pečiva, čerstvé, kompotované nebo zmrazené ovoce; Drobenka: 3 PL hrubé mouky, 3 PL pískového cukru, 1 PL másla. Příprava: Mouku smíchanou s práškem do pečiva prosejeme, přidáme cukr, mléko, olej, vejce a promícháme. Středně husté těsto rozetřeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe ovocem a posypeme drobenkou připravenou promnutím uvedených přísad. Koláč vložíme do středně předehřáté trouby a zvolna pečeme do růžova.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář